Joysee 2021 bingkai optik cahya anti-grosir grosir ing Cina

Katrangan singkat:

Jeneng Produk Joysee 2021 produsen bingkai optik cahya anti biru ing Cina
MaterialAcetate
lensa lenseAC, lensa PC
Werna / logo
1. Ungu 2. Ijo 3. Biru 4. Kopi
Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar Kabeh prekara sing bisa ditindakake ing saindenging jagad
MOQ6 pcs
Sample kasedhiya
Biaya sampel sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time3-7 Dina
Syarat Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
 Packing1 pcs / opp, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm
 Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing wis siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pangiriman PortNingbo / Shanghai

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kebebasan katon padha karo apa sing diarani. Cat warna ireng klasik lan desain kothak kandel saka bingkai rim lengkap iki bakal katon lan dirungokake. Mesthi wae pilihan pertama kanggo arak-arakan!

Jeneng Produk Joysee 2021 bingkai optik cahya anti-grosir grosir ing Cina
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Gaya Kacamata Anti Biru