INFORMASI PRODUK

  • 28 nm Beidou multi-mode chip supports the global signal

    Chip multi-mode 28 nm Beidou ndhukung sinyal global

    24 Mei 2017 Saka konferensi akademik tahunan kaping 8 babagan pandhu arah satelit sing dianakake ing Shanghai, "Firebird" pertama ing China, chip multimode 28nm Beidou sing ndhukung sinyal global, diluncurake ing konferensi kasebut. Chip kasebut ndhukung papat sistem satelit navigasi global utama, yaiku ...
    Waca liyane
  • For the first time in history, Chinese scientists successfully achieved counterfactual quantum communication

    Kanggo pertama kaline sejarah, ilmuwan Tionghoa sukses nggayuh komunikasi kuantum counterfactual

    Yen dibandhingake karo cara komunikasi tradisional, komunikasi kuantum kanthi keamanan dhuwur minangka arah pangembangan komunikasi mbesuk, komunikasi kuantum sing asring dilaporake adhedhasar prinsip keterlibatan, dina iki kanggo ngenalake wujud sing luwih aneh - Anti-Fictitious Co ...
    Waca liyane
  • QbeamLab, the first powder bed electron beam 3D printer in China, is available

    QbeamLab, printer 3D bed electron beam pertama ing China kasedhiya

    Bubar iki, QbeamLab, printer 3D metal open beam generasi pertama kanggo generasi pertama ing China, dirilis kanthi resmi ing Institut Riset Peralatan Tinggi Tianjin Universitas Tsinghua. Lin Feng, Kepala Ilmuwan Universitas Tsinghua, He Yongyong, Wakil Presiden Eksekutif Tianjin High-en ...
    Waca liyane