PAWARTA Pameran

  • British media said China will dominate the world electric car market

    Media Inggris ujar manawa China bakal nguwasani pasar mobil listrik dunya

    China bakal dadi pangkalan produksi mobil listrik utama ing donya, dadi akeh produsen mobil kanggo ngembangake strategi ngembangake mobil listrik ing pasar Tiongkok. Tanggal 15, jaringan Cina BMC nglaporake manawa Simon Morse, kepala eksekutif Intelijen Benchmark Mining (perusahaan ...
    Waca liyane
  • We will attend the Slimo Eyewear Fair

    Kita bakal melu ing Slimo Eyewear Fair

    • Wektu Pameran: 28 September 2018-01 Oktober • Lokasi: Paris Nord Villepinte • Siklus Pameran: siji sesi setaun • Nomer kios Joysee Eyewear: 6L-068 Silmo didegake ing taun 1967, minangka salah sawijining pameran tontonan sing paling penting ing Eropa. Kanthi sejarah luwih saka 40 taun, ...
    Waca liyane