Joysee 2021 Kacamata Asetat Model Anyar, Pabrikan ing China

Katrangan singkat:

 Jeneng: Joysee 2021 Kacamata Asetat Model Anyar, Pabrikan ing China
 Model: SR17244S C2
 Bahan: Asetat
 Lensa: lensa AC, lensa PC
 Colos: Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
 Standar: Kabeh kahanan ing saindenging jagad sing bisa ditindakake
 MOQ: 6 PCS
 Sample Kasedhiya
 Biaya sampel: Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
 Sample Lead Time: 3-7 Dina
 Ketentuan Pembayaran: T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
 Kemasan: 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm
 Wektu Produksi: 7 dina kanggo pigura sing wis siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
 Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mripat kucing seger iki ngowahi tem-purr-ature kanthi nganyari modern sing gedhe banget. Bingkai asetat kura-kura kandel, nampilake warna pink jambon lan abang peteng, nggawe pernyataan kasebuts mokal kanggo nglirwakake (sapa sing pengin?)

Jeneng Produk Joysee 2021 Kacamata Asetat Model Anyar, Pabrikan ing China
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, Lensa terpolarisasi, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17244S
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Gaya