Joysee 2021 Hot sale anyar kacamata murah produsen China

Katrangan singkat:

 Jeneng Produk: Joysee 2021 Produsen kacamata murah Cina murah
 Model: SR17266S C1
 Bahan: Asetat
 Lensa: lensa AC, lensa PC
 Colos: Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
 Standar: Kabeh kahanan ing saindenging jagad sing bisa ditindakake
 MOQ: 6 PCS
 Sample Kasedhiya
 Biaya sampel: Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
 Sample Lead Time: 3-7 Dina
 Ketentuan Pembayaran: T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
 Kemasan: 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm
 Wektu Produksi: 7 dina kanggo pigura sing wis siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
 Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bingkai persegi panjang entuk upgrade gaya serius karo Why, sepasang kacamata warna-warni kanthi estetika teknis lan sentuhan desain modern. Spek bentuk klasik kasebut digawe saka plastik lan ditampilake ing warna biru sing nyegarkan kanthi aksen kuning sing padhang. Lengkap karo alis sing rata kanggo tampilan sing ramping.

 

Jeneng Produk Joysee 2021 Hot sale anyar kacamata murah produsen China
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, Lensa terpolarisasi, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17266S
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Gaya