Joysee 2021 Bingkai optik asetat sing anyar didol bingkai kacamata asetat optik sing anyar

Katrangan singkat:

BrandJoysee
Model17364
WernaRujuk gambar
Frame MatrielACETATE
Lensa Lensa
Detail Pengiriman7 dina kanggo pigura sing wis siyap. 15 dina kanggo pesen ODM. 90 dina kanggo pesenan OEM.
Packing12 PCS / INNER CASE, 300 PCS / CARTON. Utawa miturut kabutuhan pelanggan.
PC MOQ6
Pembayaran L / C, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

17364 ngerti carane nggawe lawang. Bingkai sungu sing mencolok iki nduweni asetat ireng sing lengkap karo rincian pin logam ing ngarep - cathet koleksi logam sing digabung karo asetat ing saben candhi - sing cocog kanggo sing seneng nambah desain ekstra kanggo tampilan. Dirancang nganggo engsel spring kanggo pas sing luwih nyaman lan bisa dipakai sedina muput.

Jeneng Produk Joysee 2021 Bingkai optik asetat sing anyar didol bingkai kacamata asetat optik sing anyar
Materi Asetat
Lensa Lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17364
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Bingkai Stylish Top Flip