Joysee 2021 JS9003 Logo kustom anti gelas biru maca kaca tingal model kacamata bingkai kacamata anyar

Katrangan singkat:

Papan Asal:
Zhejiang, China (Daratan)

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Nggolek bingkai klasik kanthi bakat sithik? JS9003 nggawa sing paling apik ing jagad iki kanthi lensa persegi sing terus tren, diubengi karo asetat kura-kura anget kanthi warna-warni. Sampeyan bakal prelu menehi pernyataan ing endi wae sampeyan spesifikasi sing luar biasa, digawe nganggo engsel musim semi kanggo kenyamanan lan kenyamanan sing luwih apik.

 

Jeneng Produk Joysee 2021 JS9003 Logo kustom anti gelas biru maca kaca tingal model kacamata bingkai kacamata anyar
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU JS9003
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Gaya Kacamata Anti Biru

 

<!–ul”>

Jeneng File: Format: Ukuran: