Joysee 2021 SR9196 bingkai logam mode anyar

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Joysee 2021 SR9196 bingkai logam mode anyar
Model: SR9196
Bahan: Logam
Lensa: lensa AC, lensa PC
Werna / logo: Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar Kabeh standar ing saindenging jagad sing bisa ditindakake
MOQ: 6 pcs / gaya
Sampel: Kasedhiya
Biaya sampel: Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time: 5 ~ 10 Dina
Syarat Pembayaran T / T 30% sadurunge, saldo 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
Packing1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Alis sing kuwat, bingkai semi-rimless, lan rincian sing apik - 9196 minangka kabeh sing sampeyan tresnani babagan kacamata minimalis, kanthi gaya liyane. Nampilake lensa persegi dowo, kanthi aksen saka browline logam ireng, lan potongan pungkasan sing rinci. Tampilan sing apik banget ora bakal lengkap tanpa tips candhi kura-kura, lan bantalan irung sing bisa disetel lan engsel spring kanggo kenyamanan lan pangaturan dhewe.

Jeneng Produk Joysee 2021 SR9196 bingkai logam mode anyar
Materi Logam
Lensa Lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU 9196
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Bingkai Stylish Top Flip