Joysee 2021 SR9192 bingkai logam kedatangan anyar kanthi rega grosir

Katrangan singkat:

Jeneng Produk: Joysee SR9192 bingkai logam kedatangan anyar kanthi rega grosir
Model: SR9192
Bahan: Logam
Lensa: lensa AC, lensa PC
Werna / logo: Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar Kabeh standar ing saindenging jagad sing bisa ditindakake
MOQ: 6 pcs / gaya
Sampel: Kasedhiya
Biaya sampel: Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time: 5 ~ 10 Dina
Syarat Pembayaran T / T 30% sadurunge, saldo 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
Packing1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Seneng misteri sing apik? Saka engsel sing didhelikake nganti diwenehi anggur lan ireng, kabeh wong bakal gumun karo rumangsa gaya lan kacamata sing elegan. Sisih ngarep logam sing rata alus lan mulus, dene bingkai kelas katon apik kanggo saben bentuk lan ukuran pasuryan.

Jeneng Produk Joysee 2021 SR9192 bingkai logam kedatangan anyar kanthi rega grosir
Materi Logam
Lensa Lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU 9192
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Bingkai Stylish Top Flip