Joysee 2021 Eyewear Musim Panas desain anyar kualitas apik TAC kacamata olahraga olahraga pria

Katrangan singkat:

Jeneng Produk Joysee 2021 Eyewear Musim Panas desain anyar kualitas apik TAC kacamata olahraga olahraga pria
Bahan Stainless
lensa AC lense, lensa PC
Ukuran49-21-140
Werna / logo 1. Anggur/BLU 2.BLK / YLW 3.BLU / BRN 4.Purple / GRN Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar Kabeh standar ing saindenging jagad sing bisa ditindakake
MOQ 6 pcs
Sample Kasedhiya
Biaya sampel sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 3-7 Dina
Syarat Pembayaran T / T 30% sadurunge, saldo 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
Packing 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing wis siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pangiriman Pelabuhan Ningbo / Shanghai

 


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rangkul gaya sing malih dadi kuning luwih enom ing spesifikasi asetat lan perak sing apik banget. Candi logam sing ringkes lan bingkai perak sing apik kanthi apik lan arsitektur sing apik - latar mburi sing sampurna kanggo lensa bunder klasik.

Jeneng Produk Joysee 2021 Eyewear Musim Panas desain anyar kualitas apik TAC kacamata olahraga olahraga pria
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, Lensa terpolarisasi, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Bobot 15g
Wangun Framed Babak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Gaya

 

<!–ul”>

Jeneng File: Format: Ukuran: