Joysee 2021 buatan tangan asetat serat bingkai kacamata mode kacamata premium pria

Katrangan singkat:

 Jeneng Produk: Joysee 2021 acetate gawenan tangan serat kacamata mode kacamata premium pria kacamata

 Model: J109AS6108

 Bahan: Asetat

 Lensa: lensa AC, lensa PC

 Colos: Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan

 Standar: Kabeh kahanan ing saindenging jagad sing bisa ditindakake

 MOQ: 6 PCS

 Sample Kasedhiya

 Biaya sampel: Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan

 Sample Lead Time: 3-7 Dina

 Ketentuan Pembayaran: T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Nggolek bingkai sing unik tenan? Bijou ora mung cocog karo katrangan kasebutnampilake bentuk tanduk sing beda lan konstruksi berlapis.

Duo sing ora dikarepake iki rasane ana ing omah kanthi pigura geometris, nambah rasa retro ing tampilan.

>

Jeneng Produk Joysee 2021 buatan tangan asetat serat bingkai kacamata mode kacamata premium pria
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, Lensa terpolarisasi, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU J109AS6108
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Gaya