Joysee 2021 Logo Kustom Kacamata Cahaya Biru

Katrangan singkat:

Papan Asal:
Zhejiang, China (Daratan)

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bahan bakar gayane nganggo kacamata kura-kura iki. Bingkai sing apik banget iki kalebu kemulut asetat mengkilat ing saindhenging. Lensa berbentuk persegi dowo disambungake karo jembatan irung lubang kunci sing alus, nggawe tampilan komplementer kanggo acara apa wae

Jeneng Produk Joysee 2021 Logo Kustom Kacamata Cahaya Biru
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Gaya Kacamata Anti Biru

 

<!–ul”>

Jeneng File: Format: Ukuran:
Jeneng File: Format: Ukuran: