Joysee 2021 Kacamata wanita wanita asetat murah digawe ing kacamata Grosir China

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Joysee 2021 Kacamata wanita wanita asetat murah digawe ing kacamata borong Grosir
OEM, ODM : Ya
Sertifikat : CE / FDA
MOQ: 6 Pcs
Wektu Pangiriman: 7-15 Dina
lensa: lensa AC, lensa PC
Ukuran: 49-21-140
Werna / logo: 1.Wine/BLU 2.BLK / YLW 3.BLU / BRN 4.Purple / GRN Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar: Kabeh kahanan ing saindenging jagad sing bisa ditindakake
Sampel: Kasedhiya
Biaya sampel: Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time: 3-7 Dina
Ketentuan Pembayaran: T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
Packing 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing wis siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman: Ningbo / Shanghai

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Tampilan lengkap kanthi rim, nampilake lensa bunder sing apik kanggo gaya ilmiah sing alus, lan bingkai asetat kanthi kura-kura gadhing sing trendi banget. Jembatan irung lubang kunci klasik, lan konstruksi kanthi kualitas apik nggawe seni pungkasan uga seni lan mode.

Jeneng Produk Joysee 2021 Kacamata wanita wanita asetat murah digawe ing kacamata Grosir China
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, Lensa terpolarisasi, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU /
Bobot 15g
Wangun Framed Babak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Kacamata Gaya

 

<!–ul”>

Jeneng File: Format: Ukuran: