Joysee 2021 Kacamata Anti Glare

Katrangan singkat:

 Jeneng Produk SR1425 kaca tingal anti biru
 Bahan Asetat
 Lensa AC lensa, lensa PC
 Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
 Standar Kabeh standar ing saindenging jagad sing bisa ditindakake
 MOQ 24 pcs
 Sample Kasedhiya
 Biaya sampel sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
 Sample Lead Time 3-7 Dina
 Syarat Pembayaran T / T 30% sadurunge, saldo 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
 Packing 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm
 Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing wis siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
 Pangiriman Pelabuhan Ningbo / Shanghai

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Lensa persegi panjang 1425, profil streamline, lan konstruksi sing diilhami industri cocog banget kanggo sing nganggo kacamata modern - ngemot serat karbon ing finish coklat cahya, lan rincian lengen sing beda kanggo tampilan sing unik. Gaya utilitarian iki bakal krasa pas karo tren paling populer saiki. Kanthi bantalan irung sing bisa disetel supaya pas.

Jeneng Produk Joysee 2021 Kacamata Anti Glare
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Gaya Kacamata Anti Biru

 

<!–ul”>

Jeneng File: Format: Ukuran: