Babagan Kita

Profil Perusahaan

Joysee Eyewear minangka pabrikan profesional, pemasok, lan grosir kaca tingal cahya biru, kacamata Eco & daur ulang, bingkai optik, Kacamata, lan kacamata maca ing China. Kacamata Certified; Sertifikasi CE, Registrasi FDA & Sertifikasi BSCI.

Budaya perusahaan

Kacamata Joysee minangka produsen profesional kacamata pemblokiran cahya biru, kacamata ECO & bahan daur ulang, bingkai optik, kacamata, kacamata maca. Jembaré 30000 kaki persegi, kita duwe peralatan produksi profesional canggih lan tim manajemen sing apik, ngetrapake standar kualitas kacamata, lan wis lulus sertifikasi CE, registrasi FDA lan sertifikasi BSCI. Kapasitas produksi saben wulan udakara 100000 unit, kalebu asam asetat, logam, TR lan titanium.

Sertifikat

12