Joysee 2021 kacamata modis anti gelas biru kaca tingal versi wengi kanggo pabrikan driver

Katrangan singkat:

Jeneng Produk Joysee 2021 bentuk modis anti gelas biru kaca tingal versi wengi kanggo pabrikan driver
MaterialAcetate
lensa lenseAC, lensa PC
Werna / logo
1. Ungu 2. Ijo 3. Biru 4. Kopi
Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar Kabeh prekara sing bisa ditindakake ing saindenging jagad
MOQ12pcs
Sample kasedhiya
Biaya sampel sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time3-7 Dina
Syarat Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Paypal
 Packing1 pcs / opp, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25 cm
 Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing wis siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pangiriman PortNingbo / Shanghai

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bookish, nanging kendel. Iki minangka pigura sing nyedhiyakake kapercayan sembrono sing ora bisa diterangake (nanging uga bakal nyoba). Bingkai persegi diubengi karo asetat ireng kanthi garis ngisor sing bakal krasa ana ing omah ing tumpukan buku kulit sing kaiket. Plus engsel spring kanggo tampilan sing nyenengake kabeh dina.

Jeneng Produk Joysee 2021 kacamata modis anti gelas biru kaca tingal versi wengi kanggo pabrikan driver
Materi Asetat
Lensa Lensa CR39, lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU  /
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Flip Top Gaya Kacamata Anti Biru

 

<!–ul”>

Jeneng File: Format: Ukuran: