Joysee 2021 Desain Anyar Asetat apik 17371 Asetat kualitas tinggi

Katrangan singkat:

BrandJoysee
Model17371
WernaRujuk gambar
Frame MatrielACETATE
Lensa Lensa
Detail Pengiriman7 dina kanggo pigura sing wis siyap. 15 dina kanggo pesen ODM. 90 dina kanggo pesenan OEM.
Packing12 PCS / INNER CASE, 300 PCS / CARTON. Utawa miturut kabutuhan pelanggan.
PC MOQ6
Pembayaran L / C, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Owahi gaya sampeyan tanpa wates karo kacamata rimmed lengkap. Bingkai sing apik iki katon ireng mengkilap kanthi garis kuning ing lensa persegi dowo alis. Bagean asetat putih sing kandel sambungake candhi sing cocog lan tambah kontras kanggo taun 17371. Kanthi bantalan irung sing bisa disetel supaya pas lan aman.

Jeneng Produk Joysee 2021 Desain Anyar Asetat apik 17371 Asetat kualitas tinggi
Materi Asetat
Lensa Lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17371
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Bingkai Stylish Top Flip