Joysee 2021 17404 kacamata logam candhi, kacamata optik bingkai logam lan asetat

Katrangan singkat:

BrandJoysee
Model17404
WernaRujuk gambar
Frame MatrielACETATE
Lensa Lensa
Detail Pengiriman7 dina kanggo pigura sing wis siyap. 15 dina kanggo pesen ODM. 90 dina kanggo pesenan OEM.
Packing12 PCS / INNER CASE, 300 PCS / CARTON. Utawa miturut kabutuhan pelanggan.
PC MOQ6
Pembayaran L / C, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram

Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Nggawe pigura balck klasik? Banjur taun 17404 mung gaya sing sampeyan goleki - nampilake lensa persegi panjang tanpa wates lan konstruksi bahan campuran modern. Sisih ireng sing adhem lan tangan logam sing beda nggawe tampilan sing penting saben dina, nalika engsel musim semi nggawe sing luwih nyaman

Jeneng Produk Joysee 2021 17404 kacamata logam candhi, kacamata optik bingkai logam lan asetat
Materi Asetat
Lensa Lensa AC, lensa PC
Werna / logo Kasedhiya minangka panjaluk sampeyan
Standar AS, EU, AU
MOQ 6 pcs
Conto Kasedhiya
Ngisi conto Sing bakal dibalekake saka urutan massal pisanan
Sample Lead Time 7-15 Dina
Ketentuan Pembayaran T / T 30% sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim, Western Union, Payal
Pengepakan 1 pcs / opp bag, 12 pcs / box internal, 300 pcs / karton. Ukuran Karton: 78 * 48 * 25cm
Wektu Produksi 7 dina kanggo pigura sing siyap; 15 dina kanggo pesen ODM; 90 dina kanggo pesenan OEM.
Pelabuhan Pengiriman Ningbo / Shanghai
SKU 17404
Bobot 15g
Wangun Framed Kothak
Frame Rim Kebak
Lapisan lensa Anti Gores AS
Jenis Kelamin Wanita | Pria
Range PD 60-78
Rentang resep -20.00 ~ + 12.00
Kasedhiya minangka Progressive / Bifocal Nggih
Fitur 2021 Bingkai Stylish Top Flip